om safedesign

SafeDesign ApS er et landsdækkende brandrådgiverfirma, med lokalkontorer i Næstved og Aalborg.

SafeDesign arbejder hovedsageligt som underrådgiver for arkitekter og ingeniører, men også som rådgiver for totalentreprenører og som bygherrerådgiver.

SafeDesign udfører brandrådgivning for små som store projekter og for alle typer byggerier. Gennem stor erfaring til brandrådgivning generelt og hele det nye system som BR18 nu har indført, så får I med SafeDesign som rådgiver leveret en tryghed i at der er styr på de brandmæssige forhold og beskrevet hvad der iht. til den nye ordning skal leveres af de forskellige parter i sagen. SafeDesign kan generelt formidle det komplekse til noget praktisk håndgribeligt. Når SafeDesign er rådgiver på et projekt, så ligges der stor vægt på at finde de bedste brandmæssige løsninger for lige præcis Jeres projekt og som en del af rådgivningen optimeres der på de brandmæssige løsninger.

SafeDesign arbejder ud efter principperne i, at der opnås det bedste projekt for alle parter når der er tale om faste samarbejder hvor parterne kender hinanden og er selvfølgelig åbne for flere gode samarbejder.

SafeDesign er medlem af Foreningen af Rådgivende Ingeniører FRI og arbejder ud fra FRI’s regler for god rådgiverskik.

SafeDesign er medlem af Society of Fire Protection Engineersrer SFPE.

SafeDesign arbejder medmindre andet er aftalt ud efter følgende forretningsbetingelser.